25. februar 2015

Åpent seminar: Nettbrett i lærerutdanningene

Bruk av nettbrett i undervisningen blir stadig mer aktuelt, både i grunnskolen og for våre egne studenter. Den 10. mars blir det arrangert et åpent halvdagsseminar ved HiB, i samarbeid med Senter for IKT i utdanningen. Tema er hvordan vi på forskjellige måter kan benytte nettbrett i undervisning og praksis.

Under seminaret vil både faglærere og studenter ved Høgskolen i Bergen dele erfaringer. Vi får konkrete eksempler fra prosjekter som er gjennomført i musikk og formingsfag. Det kommer også besøk fra Universitetet i Agder, som deler ferske erfaringer fra et lokalt nettbrettprosjekt i barnehagelærerutdanningen.

Flere av prosjektene er del av en "nettbrettstafett" i lærerutdanningene. Dette er et prosjekt i regi av Senter for IKT i utdanningen. Et sett med nettbrett reiser fra lærerutdanning til lærerutdanning for utprøving i ulike emner. Målet er å styrke den digitale kompetansen blant utdannere og studenter, slik at lærere i fremtiden kan undervise og vurdere gjennom bruk av digitale verktøy og medium.

Seminaret foregår på rom F223, tirsdag, 10 mars, kl 12:00 til 15:00

Seminaret er gratis og åpent for alle. Ved spørsmål, kontakt Helle Jacobsen: hj@iktsenteret.no

Nettbrett i lærerutdanningene | Senter for IKT i utdanningen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar